Blije klanten. Daar word ík nou blij van!

Complimenten voor het interview. Het leest alsof het een fijn, open gesprek was. Je krijgt als lezer een aardig inkijkje in zijn hoofd. Precies de bedoeling van deze serie.'
Herwin Thole, eindredacteur MT/Sprout

'Wat een supergoed stuk heb je ervan gemaakt! Sowieso ben je een scherpe en goede interviewster. Ik ben vaker voor een personeelsblad gevraagd en moest vaak zaken herschrijven omdat het niet klopte. Dat is nu totaal niet aan de orde. Wat mij betreft onderscheidt dat jou en maakt je dat meer dan een tekstschrijver.'
- Yvonne, interviewee

Wat een superleuk stuk is het geworden! Dik tevreden.
- Yvette van der Linden, Secretariaat Van der Wiel Accountancy | Belasting | Advies

'Wauw Belinda, je hebt alles zo mooi verwoord. Ik herken me overal in, echt knap. Dankjewel voor dit onwijs mooie stuk, ben er echt heel heel heel blij mee!'
- Rosa, interviewee

'Wauw. Ik ben echt mega onder de indruk van je artikel, dankjewel en chapeau. Echt ontzettend laagdrempelig, leuk en levendig verwoord en toch voel ik ook de diepte en herken ik me echt helemaal in wat je schrijft.'
- Claudia Lucardie, interviewee