Reacties

Over leuren, zeuren en het vooral niet opgeven — 2 reacties

  1. Wat ben jij toch een fijne inspiratiebron en een mooi mens. En wat ben ik blij met mezelf dat ik bijna al jouw tips al in de praktijk breng, en door jouw blog nét weer even de puntjes op de “I” kan zetten 😀 .

  2. Ik ben blij dat je niet opgegeven hebt Belinda! Je schreef een prachtig interview met mij voor tijdschrift KEK Mama over mijn boek ‘MOE is MOE maar voldaan.’ Ik vond het niet alleen erg knap hoe je het artikel schreef maar ook het interview zélf vond ik buitengewoon prettig.Ik kon mijn ‘ei’ kwijt en vertellen over mijn boek dat over de stress die moeders zichzelf en elkaar aandoen, gaat. Maar daarnaast wilde je ook veel over mijn leven en het schrijven zelf weten. Het was duidelijk dat je je heel goed voorbereid had, je stelde pittige vragen maar wel goeie en je vroeg door op een vriendelijke wijze. Kortom, je kwam waar je wezen moest zonder dat ik als geïnterviewde daar een vervelend gevoel aan over hield, integendeel.
    Groetjes van Irene Wing Easton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>