Reacties

Waarom ik met Facebook ben gestopt — 3 reacties

  1. Heel herkenbaar. Ik ben bewuster bezig met social media. Niet elke melding of berichtje bekijken. Alleen als ik zin en tijd wil maken. Op die manier heb ik de controle over social media en heeft niet de social media controle over mij… Voelt prima!!

  2. Hai Belinda,

    Héél herkenbaar! Ik ben alleen niet gestopt met Facebook, maar heb wel meerdere dagen een “Facebook-stop” ingelast. Dan open ik bewust géén nieuw tabblad ervoor en kijk ik bewust niet op mijn telefoon ernaar en klik ik de melding meteen weg. Om dezelfde redenen als jij aangeeft, de tijd glipt je uit de handen en je voelt je erdoor alleen maar nutteloos en onrustig!
    Ik vind het een goed initiatief hoor! Vooral doen wat bij jou het beste past!
    Groetjes,

    Anita.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>